søndag den 8. november 2015

Så blev Proud Mary også luftet i år....


men desværre fik jeg ikke luftet så mange gedder. I dag havde de i hvert fald ikke fluer på menuen. Jeg fangede en enkelt på 40 cm og havde en enkelt følger på 2x3 timers fiskeri i det fantastiske efterårsvejr.

Dejligt vejr og klar til fiskeri
Dem vi havde på besøg ved søen og juniorafdelingen havde noget mere held med geddefiskeri med død agn. Så vidt jeg hørte fangede de 2 gedder over meteren og et par stykker, der fulgte tæt efter.

Så er vi på søen igen. Proud Mary og jeg.
De unge knægte i juniorafdelingen, de vil i hvert fald ikke gå ned på udstyr. Avancerede stangholdere, baitrunner fiskehjul og elektroniske bidmeldere. Den næste generation af sidstnævnte bliver måske med sms service, så man kan sidde hjemme i stuen og se fodbold, mens stængerne står ved søen og fisker.

Moderne teknologi.
Jeg tror ikke, knægtene troede på, hvad jeg sagde, da jeg fortalte, hvordan vi gjorde for 40 år siden. Vi havde kun 1 fiskestang hver, stangholderen var en kløftet gren fundet til lejligheden, bøjlen slog vi over for at en eventuel gedde ikke skulle løbe med det hele og bidmelderen var en billig metalklokke med påsat krokodillenæb. Nå, men de knægte fanger sgu mange flere fisk end jeg gjorde, da jeg var dreng, og jeg tror de har det ligeså sjovt, som vi havde det dengang, så sådan er det nok bare.

1 kommentar:

Klaus Hvam sagde ...

Det var et fedt arrangement og håber virkelig, at arrangørerne gentager eventet næste år.